Чотири іноземні мови, які найбільше потрібні українським магістрам

11:49 7 червня 2021 р.

Фото до новини

Англійська - у 28 разів більше, ніж німецька, і у 654 рази більше, ніж іспанська.

Завершена реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра. ЄФВВ складають вступники на спеціальності «Право» і «Міжнародне право».

Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземних мов зареєструвалося 116 705 осіб:

англійська мова – 111 919 осіб,

німецька – 4000 осіб,

французька – 615 осіб,

іспанська – 171 особа.

Для складання єдиного фахового вступного випробування(ЄФВВ) з права й загальних навчальних правничих компетенцій зареєструвалося 16 309 осіб.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому. Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів розпочинається 1 липня.

Основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться 30 червня, єдиного фахового вступного випробування – 2 липня (додаткова сесія проводиться в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти).

Вступні випробування проводитимуться в Києві та в усіх обласних центрах країни (крім Донецька і Луганська). У Донецькій та Луганській областях працюватимуть пункти у Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку. Для проведення ЄВІ з англійської мови додатково діятимуть пункти тестування у Білій Церкві, Кременчуці, Кривому Розі, Мелітополі та Умані.

У Львові за складання трьох предметів ЗНО на 200 балів преміюють 20 тисячами гривень

Для вступу у ЗВО приймають сертифікати ЗНО чотирьох років

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів