Борис Джонсон у Львові одержав звання Doctor Honoris Causa в університеті Франка

14:59 9 вересня 2023 р.

Фото до новини

Львівщина сьогодні приймає почесного гостя та великого друга України – Бориса Джонсона.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Колишньому голові Британського Уряду ще у жовтні минулого року надали звання «Почесний доктор Львівського національного університету імені Івана Франка. 

Сьогодні він відвідав університет, щоб отримати це почесне звання особисто, а ще – поспілкувався з ректорами університетів та студентами, які навчаються на Львівщині. Наголосив, що після повернення до Великої Британії знову наполягатиме на військовій підтримці для нашої держави. 

Doctor Honoris Causa – це найвище почесне звання Львівського національного університету імені Івана Франка, яке присвоюють громадським, державним і релігійним діячам, політикам, вченим України та світу за значний внесок у розвиток науки, освіти, культури і духовності.

Пишаємось, що частиною академічної спільноти Львівського університету стала така Людина. Ваше ім’я викарбуване на Алеї сміливості у Києві, воно також у наших серцях", - йдеться у повідомленні Максима Козицького.

Бориса Джонсона в ЛНУ імені Івана Франка супроводжували голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий.

Почесне звання Doctor Honoris Causa вручив колишньому британському прем'єр-міністру Борису Джонсону ректор ЛНУ імені Івана Франка Володимир Мельник, повноваження якого на цій посаді закінчуються у червні 2024 року.

Борису Джонсону у Львові показали 25 унікальних розробок: від логістичних до бойових

Візит Бориса Джонсона на Львівщину: головне

Борис Джонсон відвідав реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ/ UNBROKEN у Львові (фото)

Борис Джонсон приїхав до Львова (відео, доповнено)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів