Благодійники й соцпрацівники зібрали шкільні портфелі малозабезпечених львів’ян

15:00 28 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді спільно з київським благодійним фондом «Турбота про місто» організували комплекс пізнавальних та розважальних заходів під назвою «Шкільний портфель» для дітей з малозабезпечених сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Учасники акції «Шкільний портфель» відвідали Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, де познайомились з різновидами екзотичних тварин та декоративних рослин. Екскурсія розпочалась з цікавих та пізнавальних розповідей працівника еколого-натуралістичного центру про представлені види флори і фауни. Усі бажаючі мали можливість погодувати тваринок спеціальним кормом, який люб’язно надав спонсор заходу – ринок «Шувар», а також сфотографуватись з улюбленцям. 

«Наступним етапом акції «Шкільний портфель» стала урочиста роздача різнокольорових рюкзаків з канцелярським приладдям та смачними соками, наповненням яких завдячують ТЦ «Кінг Кросс», ТОВ «Альянс маркет» та ТМ «Galicia». На завершення заходу, діти отримали безкоштовні квитки  на атракціони у Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, де мали нагоду весело провести дозвілля», – поінформували також у міськраді.

Директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач зазначила: «У нелегкі часи, як ніколи, потрібно пам'ятати про те, що ми можемо зробити для інших, а особливо для  майбутнього покоління  – наших дітей – безкорислива допомога, спрямована на благо потребуючого ближнього. Це і є благодійництво, яке потрібно розвивати і всіляко плекати. І як сказала велика жінка, лауреат Нобелівської премії миру Мати Тереза: «Маленькі добрі справи, зроблені від великої любові, приносять радість і спокій». Саме це і потрібно у сьогоденні кожному з нас».

Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів