ALTEP: характеристика компанії та її асортименту, переваги продукції

20:23 29 березня 2021 р.

Фото до новини

У тих приміщеннях, які позбавлені централізованого теплопостачання, встановлюють теплу підлогу. Її невід’ємною складовою є котел. Він нагріває воду для обігрівальної системи та побутових потреб.

На ринку представлені котли різних марок. Серед них вигідно виділяються котли ALTEP українського виробника.

Характеристика компанії ALTEP

ALTEP – це відомий постачальник нагрівальних установок на вітчизняний ринок кліматичної техніки. Є єдиним українським виробником котлів. Пропонує обладнання для опалення житлових, комерційних та технічних споруд.

Компанія була відкрита у 2005 році. Вже на той час у засновників був 10-річний досвід у котельному бізнесі. Завдяки цьому нововведенні продукти одразу були визнані та високо оцінені українськими користувачами нагрівальних установок.

Компанія відповідально ставиться до своєї діяльності. Враховує потреби та побажання споживачів. Прагне до розвитку та удосконалення. Постійно підвищує якість пропонованих виробів. Все це робить її лідером українського ринку.

Що пропонує ALTEP

Котли ALTEP працюють на біопаливі: пелетах, соняшниковій лузі, дровах, вугіллі, щепі. Тому є абсолютно екологічними. Виробник пропонує великий вибір нагрівальних установок для споживачів різного класу.

У каталозі представлені різні за потужністю котли: промислові та побутові. За функціональністю ALTEP пропонує одноконтурні та двоконтурні котли або блочно-модульні котельні. Перші нагрівають воду лише для обігріву приміщення. Блочно-модульні моделі забезпечують наявність ще й гарячого водопостачання.

Виробник пропонує не лише установки з ручним завантаженням палива, але й повністю автоматизовані системи. Останні подають паливо порційно до топки. Це робить котел більш безпечним та простим у використанні.

Виробляє та пропонує власникам котлів ALTEP безліч комплектуючих для удосконалення функціонування установки (бункера для пелет, пальники, вентилятори).

Переваги виробника ALTEP

ALTEP йде у ногу з часом. Тому випускає багатофункціональні, безпечні та зручні у використанні та обслуговуванні котли. Установки українського виробника користуються великою популярністю серед власників приватних будинків та підприємств.

Переваги ALTEP такі:

  • Потужна виробнича база із сучасними автоматизованими та роботизованими лініями.

  • Широкий модельний ряд пропонованої техніки.

  • Відносно невисокі ціни на усю продукцію.

  • Видача офіційної гарантії на довгий строк.

  • Пропозиція унікальної у конструкційному плані та ефективної продукції.

Якщо ви хочете отримати стабільне, економічне та довговічне нагрівальне обладнання, тоді обирайте котли Алтеп.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів