9132 дитини стануть 1 вересня у Львові першокласниками

14:15 27 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Для першачків у школах Львові в День знань проведуть флешмоби, квести, музичні дійства».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок, 27 серпня: «Цьогоріч святкування Дня знань у львівських школах проходитиме в іншому цікавому форматі. Для старшокласників відбудуться уроки толерантності на різні теми, а для першокласників відбудуться різноманітні флешмоби, квести та музичні дійства».

Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла: «Впродовж декількох останніх років святкування початку і завершення навчального року у багатьох школах нашого міста відбувалися в іншому форматі. Цього року спільно з керівниками навчальних закладів та батьками прийняли рішення про те, що початок навчального року буде відбуватися по-іншому. В усіх школах нашого міста 3 вересня відбудуться уроки толерантності, щоб навчити дітей будувати стосунки на доброзичливій і толерантній основі».

Зоряна Довганик доповнила: «Окрім того, для першачків плануємо провезти майстер-класи, флешмоби, музичні дійства, щоб свято їм, насправді, запам’яталося і психологічно дало можливість налаштуватися на легке і цікаве навчання в школах. Такий формат проведення святкувань дасть змогу дітям справді відчути і зрозуміти свято, щоб діти не стояли на довготривалих лінійках, інколи під пекучим сонцем. Такі ж форми проведення зустрічей першокласників дадуть можливість згуртувати учнівські громади, батьківські громади, а також сформувати гарні колективи у наших школах».

Начальник управління освіти ЛМР повідомила також: «Щодо майстер-класів, флешмобів, то мова іде про першачків. Для них повинен бути цей день цікавим, тому що вони вперше приходять до школи і повинні його запам’ятати на усе життя. Щодо учнів старших класів – будуть проведенні уроки толерантності, але вони також будуть проведені у різних формах. Цьогоріч до першого класу іде 9132 дитини».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів