120 старшокласників Львова змагались у масовій тереновій грі «Патріот»

17:17 21 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Цими вихідними у Львові провели масову теренову гру «Патріот» серед школярів-вихованців центрів національно-патріотичного виховання.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Під час змагань 120 старшокласників змогли не лише весело провести час чи позмагатись у класних завданнях, але й відточували свої навички, отримані під час уроків «Захист України».

Теренова гра відбувалась на території мототраси «Майорівка». Понад 120 учасників з одинадцяти центрів національно-патріотичного виховання проходили випробування на семи локаціях, де показали свої навички з надання домедичної допомоги, стрільби та володіння зброєю, спортивну підготовку, проходили завдання на командоутворення та навіть керували дронами.

Разом із кожною командою в тереновій грі змагалися також інструктори — відповідальні особи з центрів, які подбали, щоб усе минуло безпечно та учасникам було цікаво.

Наприкінці гри всі разом смакували куліш та отримали нагороди за участь. Найкращі три команди, а це були команди ліцею «Лідер», шкіл № 42 та № 36, отримали кубки.

Зазначимо, що управління освіти планує й надалі проводити такі ігри, адже вони подобаються дітям і допомагають їм краще відточувати свої знання. Окрім того, зараз у Карпатах тривають військові вишколи, які теж будуть проводити і навесні.

Нагадаємо, чотири навчальні заклади у Львові відмовились скеровувати учнів на вишкіл у центри національно-патріотичного виховання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів