Якщо три дні позитивних тестів на Covid-19 буде понад 23%, карантин відновлять, - мер

16:42 14 травня 2020 р.

Фото до новини

Відзавтра в місті запрацює ще кілька закладів, зокрема — візові центри, магазини одягу та взуття, непродовольчі ринки тощо.

Про таке рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС розповів міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Так, із 15 травня в місті запрацюють: візові центри, магазини з продажу одягу, білизни та взуття, які мають прямий вихід на вулицю, та непродовольчі ринки. А вже з 18 травня до переліку доєднаються магазини одягу, білизни та взуття, які працюють у приміщеннях ТРЦ, і поліклініки всіх форм власності для надання планової амбулаторної допомоги.

«Але всі ці заклади зобов’язані працювати за відповідними протоколами. Якщо зафіксуємо порушення — штраф і закриття», — зазначив міський голова.

За словами Андрія Садового, мерія й надалі відстежує динаміку захворювання на коронавірус у Львові. Від неї залежатимуть подальші рішення міста щодо карантину. «Лабораторії продовжують ПЛР-тестування. Ми відстежуємо динаміку захворювання. Якщо впродовж 3 днів відсоток позитивних результатів буде більшим 23% від кількості протестованих за добу, комісія прийматиме рішення про відновлення карантинних обмежень», — додав міський голова.

Додамо, громадський транспорт у Львові може поїхати 22 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів