Вертоліт ДСНС евакуював хворого з Самбірського району до Львова (відео)

13:46 7 травня 2021 р.

Фото до новини

7 травня, в рамках Єдиного аеромедичного простору, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер доправив 54-річного чоловіка з гострим порушенням мозкового кровообігу для негайної допомоги з віддаленого населеного пункту Львівщини до обласного центру.

Вертоліт здійснив посадку на автодорозі між Туркою і смт. Бориня Самбірського району, після чого транспортував хворого до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Про це повідомила ДСНС України, пише Dailylviv.

Нагадаємо, що з 1 квітня вертоліт ДСНС перебуває на постійному чергуванні на Львівщині для надання екстреної допомоги населенню шістьох західних областей.

У Львіській міській клінічній лікарні швидкої допомоги про цю подію повідомили так: "Команда аеромедичної швидкої допомоги транспортувала до нас ще одного пацієнта - чоловіка 54-років, мешканця с. Верхнє Гусне Турківського району з підозрою на інсульт. Одразу по прильоту пацієнта зустріла мультидисциплінарна команда медиків, що провела обстеження та підтвердила гостре порушення мозкового кровообігу - ішемічний інсульт. Зараз пацієнту надають усю необхідну допомогу в нашому Центрі нейрохірургії та неврології".

Запрацював медичний гвинтокрил: пацієнтку з інсультом з гірського району доставили у Львів

Гелікоптер доставив у лікарню швидкої допомоги Львова 34-річного жителя Турки

Другого пацієнта доправили до лікарні швидкої допомоги гелікоптером (відео)

Медичний гелікоптер евакуював третю пацієнтку до лікарні швидкої меддопомоги у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів