В Україні підтвердили 47 випадків зараження коронавірусом

09:48 22 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/phc.org.ua

Кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом в Україні зросла за суботу на шість – до 47.

Про це повідомили в неділю, 22 березня, в Центрі громадського здоров'я, де розповіли, що, за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 18 позитивних результатів на «Covid-19». Зокрема, в Чернівецькій області – 10, Івано-Франківській і Київській – по два, у Києві – два, в Донецькій і Житомирській областях – по одному.

Відтак, регіональні лабораторії виявили в Чернівецькій області 15 випадків захворювання, у Києві – сім (шість із них – за добу), в Дніпропетровській і Київській областях – по два, в Житомирській, Львівській і Тернопільській – по одному. В Україні зафіксували три летальні випадки від «Covid-19».

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 790 зразків. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

Як інформував «ЩЛ», у період зі 17-ї години 21 березня до восьмої години 22 березня у Львівській області з'явився ще 21 пацієнт з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів