Уже завтра можуть бути всі підстави для переходу Львівщини в червону зону, - ЛОДА

16:30 19 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У Львівській області показник завантаженості ліжкомісць з киснем вже два дні перевищений. Якщо така ситуація спостерігатиметься і завтра, то є всі підстави для переходу області у «червону» зону.

Про це на брифінгу повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львіської ОДА Орест Чемерис, пише Dailylviv.com.

"Зокрема, якщо проаналізувати ключові показники захворюваності, то один з них в області вже перевищений – це кількість госпіталізованих з ковідом осіб на 100 тис населення протягом останніх 7 днів. Якщо граничний показник для переходу у «червону» зону – 60, то на Львівщині – він вже становить більше 70. Показник завантаженості ліжкомісць з киснем вже два дні перевищений і становить 65%. Якщо така ситуація спостерігатиметься і завтра, то є всі підстави для переходу області у «червону» зону. Проте це відбувається лише за рішенням державної комісії ТЕБ і НС", - сказав він на брифінгу.

Більш того, як наголосив Чемерис, на межі допустимої норми і показник виявлення хворих на коронавірус. В останні три дні цей показник коливається від 18,5% до 19,6%, тоді як норма 20%. А минулої доби в області зафіксували найбільшу за час пандемії кількість смертей від COVID-19.

Стан дитини, народженої від ковідної мами, оцінив керівник лікарні ОХМАТДИТ у Львові

Дві лікарні включили до переліку ковідних медзакладів області

Стрибок нових випадків COVID: Львівщина - п'ята

На найбільших залізничних вокзалах відкриють пункти тестування

У Львові заборонили проїзд без масок

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів