У пологовому будинку Львова відкривають пункт вакцинації

09:42 10 листопада 2021 р.

Фото до новини

У Львові пункт відкриють у міському пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова. Майбутні мами і жінки, які вже стали матусями, зможуть вакцинуватись одразу в пологовому – без черг та в супроводі лікаря. Доступна вакцина – Pfizer.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, пункт вакцинації у пологовому будинку працюватиме цієї п’ятниці, 12 листопада, із 12.00 до 17.00 год. Записатись на вакцинацію можна за номером телефону: 0673848474. Якщо охочих вакцинуватись буде багато, то пункт працюватиме й надалі (про це буде повідомлено згодом).

Як розповіла керівниця міського пологового будинку №1 Людмила Шекета, пункт вакцинації допоможе вагітним жінкам та мамам уникнути очікування на вакцинацію у загальних чергах, а також забезпечить супровід лікаря акушер-гінеколога та інших необхідних спеціалістів.

«Вагітні і післяпологові жінки зможуть отримати консультацію та необхідне обстеження до чи після вакцинації, якщо виникне необхідність – бути під наглядом лікаря. Адже у нас є всі необхідні спеціалісти», - зазначила Людмила Шекета.

Традиційно, на вакцинацію із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Дітей і вагітних на Львівщині щеплять вакциною Pfizer: з простої причини (відео)

Особливістю сьогоднішньої хвилі пандемії є сильна захворюваність на ковід серед вагітних жінок, - лікар у Львові

Визначили лікарню у Львові, де госпіталізуватимуть вагітних з ковідом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів