У Львові побудують нову лікарню за австрійським зразком

16:18 15 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 15 жовтня, повідомляє прес-служба міської ради.

Дослівно ж інформує, що приватний інвестор – Медичний центр Святої Параскеви планує побудувати у Львові нову сучасну п'ятиповерхову лікарню за австрійським зразком із стаціонарним та пологовим відділенням, а загальною площею – 8-10 тис. кв м. Спорудити його заплановано, заінвестувавши в цей проект понад 13 млн. доларів, поруч із лікарнею швидкої допомоги на вулиці Пилипа Орлика – щоб створити там комплексне медичне містечко.

Як запевняють інвестори, при проектуванні та будівництві лікарні будуть застосовані найновіші світові будівельні та медичні технології, які будуть унікальними для проектів такого типу в Україні. А генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви Тетяна Міхнова розповіла, що ця лікарня буде мати стаціонарне відділення на 60 місць – із трьома операційними з найсучаснішим обладнанням, а також пологове відділення, яке буде розраховане на 25 пацієнтів та матиме обладнання для реанімації новонароджених.

Проект лікарні та її будівництво буде здійснювати відповідно до сучасних європейських стандартів провідна австрійська архітектурна компанія DELTA Group. Інвестори планують також, щоб на початку функціонування лікарні медичну допомогу у ній надавали австрійські лікарі, які також навчатимуть і українських спеціалістів. Нова лікарня мала б стати центром вивчення інноваційних медичних технологій для студентів медиків, які навчаються у Львові. .

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів