У Львові лікують понад 80 поранених у зоні АТО військовиків (відео)

20:22 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

38 із них – з 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, які отримали поранення 11 липня поблизу селища Зеленопілля Луганської області.

«Радіо Свобода» інформує сьогодні, 14 липня, в повідомленні «У Львові лікують бійців, поранених поблизу Зеленопілля»:

«На лікуванні у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові перебувають понад 80 поранених у зоні Антитерористичної операції (АТО). З них 38 бійців 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, які отримали поранення 11 липня поблизу селища Зеленопілля Луганської області.

Серед постраждалих п’ятеро чоловіків – мешканці Білої Церкви, решта – зі Львівщини. За словами головного хірурга військового госпіталю Івана Богдана, ніхто з військових після лікування не перебуватиме на інвалідності.

Троє бійців отримали поранення середньої важкості, інші – легкої. Тяжкопоранені перебувають у лікарнях Харківщини і Дніпропетровська.

«У бійців поранення кінцівок, тулуба, голови, м’яких тканин поверхневого характеру через розрив боєприпасів, тобто поранення від потрапляння осколків у тіло. Ніхто із військових, які лікуються у Львові, не втратив кінцівку, немає загрози для життя. Лікуватимуться упродовж 2 тижнів, а потім відпустка на відновлення функцій здоров’я, це щонайменше 15 днів», – говорить лікар.

Загалом на сьогодні у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на лікуванні перебуває більше 80 військовослужбовців, поранених у зоні АТО. З них двоє потребують протезування. Одна людина перебуває у важкому стані через пошкодження спинного мозку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів