У Львові дипломати зібрали на ярмарку онкохворим дітям 62,7 тисячі гривень (відео)

09:45 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Торт «Європейський» за 7 тисяч грн придбав депутат міської ради Андрій Мочарський.


Відео: «Фотографії Старого Львова»

Журналіст Ольга Швед розповіла в публікації «Торт за сім тисяч гривень купив депутат»:

«– Проше пані, чим пригостите? Пиво вже скінчилося? – генеральний консул Польщі у Львові, 59-річний Ярослав Дрозд, підходить до стенду чеського консульства. Продавчині пропонують гаряче м'ясо з соусом.

6 грудня у Львівському театрі ім. Марії Заньковецької тривав ІІІ Різдвяний ярмарок. Благодійники запросили представників усіх дипломатичних установ і консульств міста продавати національні товари та випічку.

За виручені кошти закуплять медичне обладнання для хворих дітей. На благодійному аукціоні розігрували туристичні путівки, авіаквитки та солодощі.

Торт «Європейський» за 7 тисяч грн купив депутат Львівської міськ¬ради Андрій Мочарський. Загалом уторгували 62,7 тисячі грн.

– В австрійців купила вино за 80 гривень, у французів – півкілограмову упаковку круасанів за «тридцятку», – говорить львів'янка Анастасія Шмиг, 33 роки. – У латвійців – ризькі шпроти, чоловікові – бельгійського пива. Чехи на 10 гривень надавали випічки й цукерок. Ціни смішні, такої продукції в нас не знайдеш. І кошти йдуть на допомогу українським дітям.

Журналіст Ольга Швед розповіла про це в київській «Газеті поукраїнськи».

Як інформував «Щоденний Львів», іноземні дипломати провели у драмтеатрі імені Марії Заньковецької благочинний ярмарок, на якому збирали гроші на потреби онкохворих дітей і воїнів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів