Іноземні дипломати провели у львівському драмтеатрі імені Марії Заньковецької благочинний ярмарок (відео)

11:18 7 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mfa.lviv.ua

Дипломати, представлені у Львові, взяли участь у благочинному ярмарку «Даймо надію», увесь збір від якого спрямують на допомогу онкохворим дітям.


Відео: tvzikua

Увесь театр імені Марії Заньковецької «взяли в полон» зарубіжні дипломати, представлені у Львові. Вони облаштували стенди, на яких представлені національні солодощі, ялинкові прикраси, іграшки, сувеніри та інший крам.

«Збір від його реалізації буде витрачено на лікування дітей з онкологічними захворюваннями та підтримку доброчинного фонду «Даймо надію», який ними опікується, а в ролі продавців виступили не тільки консули та їх дружини, а й дітлахи, задля яких і проводиться доброчинна акція», – розповіла речниця Генерального консульства Республіки Польща Аліна Савіцка. 

За її словами, перший із таких ярмарків відбувся у Львові два роки тому з ініціативи дружини Генконсула Беати Дрозд. Ідею підтримали Дипломатичний клуб та представництво МЗС в обласному центрі, а також низка установ та організацій. З того часу щороку перед Різдвом тут проводиться «консульський» ярмарок, який користується великою популярністю і в мешканців, і в гостей міста. У рамках ярмарку відбувся доброчинний аукціон, різноманітні майстер-класи, театралізовані дійства.

Про це повідомив сьогодні, 7 грудня, кореспондент агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів