Тренди розвитку стоматологічних послуг

14:40 19 жовтня 2020 р.

Фото до новини

.

Сучасна стоматологія в Києві невпинно розвивається та вдосконалюється, пропонуючи пацієнтам нові техніки й матеріали. Сьогодні абсолютно кожна людина може отримати ідеальну посмішку, якщо довіриться професіоналам своєї справи. Чудовий результат можна отримати, не залежно від ваших природніх даних і запущеності проблем із зубами. Новітні методики роблять лікування простішим, швидшим та комфортнішим для пацієнта. Які ж світові тенденції вже впровадили в столичних клініках, та як вони змінили світ стоматології? Спробуємо розібратись із цим питанням разом.

Наочна демонстрація підсумків

Одним із важливих досягнень стоматології стало створення візуалізації. Тобто ще до початку лікування пацієнт наочно бачить, який результат він отримає по завершенню усіх процедур. Така демонстрація цілей корисна, як для пацієнта, так і для лікаря, адже дає можливість обрати найпривабливіший варіант лікування. Таким чином:

  • суттєво зростає довіра відвідувачів до медиків,
  • підвищується їх мотивації до лікування,
  • пацієнт бачить, чим завершиться лікування і як зміниться його посмішка.

Та й впевненість у позитивному завершенні лікування зростає в рази. Для демонстрації використовуються віртуальні моделі, цифрові знімки.

Особливо актуальною така методика є, коли мова йде про встановлення коронок та імплантатів. Раніше така опція була недоступною, що могло призвести до непорозумінь між медиками та пацієнтами.

Ефективна профілактика

Значний прорив відбувся і у сфері профілактичних оглядів. Наразі це вже не просто огляди, де медик перевіряє, чи не з’явився карієс, а ефективний догляд за ротовою порожниною. Профілактичний огляд включає в себе видалення зубного нальоту, професійне очищення зубів.  Такі процедури нині є зовсім безболісними, а їх ефективність не може не радувати. Як показує практика, пацієнти, що регулярно раз на 6 місяців проходять такі профілактичні процедури, практично не стикаються із серйозними проблемами. До того ж, переглянувши ціни на послуги у https://www.lumident.kiev.ua/ua/price, ви будете приємно здивовані. Причин відтягувати візит до медика не залишиться.

Лікування без болю

Якщо раніше візит до стоматолога у більшості людей асоціювався із болючими, неприємними процедурами, що призводило до відтягування походу до лікаря, то нині ситуація кардинально змінилась. Висококваліфікований стоматолог Дудко Тетяна Віталіївна запевняє, що жодного болю сучасні пацієнти не відчувають. Адже стоматологія за останні десятиліття зробила величезний прорив, у сучасних закладах немає місця неприємним відчуттям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів