Співачка Оксана Муха перемогла рак

16:10 5 вересня 2022 р.

Фото до новини

Вона майже рік боролась за життя.

Про це Оксана Муха сьогодні, 5 вересня, повідомила у Facebook, пише Dailylviv.com.

"Готова розповісти про мій непростий рік. Мій біль. Готова, бо вважаю, що перемогла. Так гадаю, бо тепер знаю, як це - мати рак. Я пережила, мені переболіло і тепер знаю, що перемогти - це реально, бо так має бути", - написала Оксана Муха.

За словами співачки, вона майже рік боролась за життя.

"Це був мій рак. Мій шлях. Я стала сильнішою. Рак - це не вирок. Але це дуже жорстоко. Настільки жорстоко, що ти закриваєшся. Навіть від найближчих друзів. Закриваєшся, щоб знайти сили для боротьби. Ти шукаєш шлях. А найважче - намагаєшся прийняти ситуацію… і, врешті, стати на цей шлях. У тій невідомості я навіть не уявляла, що зустріну таких чудових людей, через яких Господь скаже мені, як сильно любить мене. Я дуже вдячна всім, хто підтримав, і продовжує підтримувати мене на цій дорозі. 

Бажаю кожному онкохворому знайти свій шлях до одужання. І бажаю не втратити віру. Бо в Бога все можливо", - зазначила Оксана Муха.

Вона сказала, що в часі боротьби за життя, все набуло значно глибших відтінків. Прийшло переусвідомлення цінностей. 

"Я дуже пошкодувала за час зі сином, якого було недостатньо. Що мало набулась з рідними... Злилась, що дозволяла собі працювати в режимі понад сил.

Стало боляче, що час, котрий був присвячений собі, виявився зовсім мізерним",- згадує Оксана Муха.

Співачка, зізнається, що навіть під час хвороби не припускала думки про скасування концертів.

"Навіть в часі терапій, бо ви мене чекаєте. Тому ми з вами бачились в грудні 2021-го у Львові, у січні-2022 - у Вінниці, Києві та Івано-Франківську і навіть у лютому-2022 у Празі, коли мені говорили, що це неможливо… але я знала, що в Бога все можливо. А потім почалась війна. Це забрало всі сили",- наголошує співачка.

Наприкінці Оксана Муха резюмувала: "Я повертаюсь". 

Довідка

Оксана Муха — українська співачка і скрипалька. Заслужена артистка України, лауреат Гран-прі першого Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик, переможниця в талант-шоу «Голос країни».

Звільнили від ракової пухлини: відомого львівського ресторатора прооперували у Дюссельдорфі

Львів'янка повернулася після лікування раку в Німеччині з новонародженою донькою

Лікарі сплутали на Львівщині ботулізм із раком

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів