Сколіоз треба лікувати у досвідчених фахівців

20:20 31 березня 2021 р.

Фото до новини

Сколіоз найпоширеніше захворювання деформації хребта. Лікувати його складно, тому потрібно вибирати грамотних фахівців.

Травми опорно-рухової системи і в першу чергу хребта, можуть позбавити людину рухливості, не кажучи про сильні больові відчуття. Але і менш серйозні проблеми, несуть загрозу нормальному ритму життя. Сколіоз найпоширеніше захворювання деформації хребта. Лікувати його складно, тому потрібно вибирати грамотних фахівців. Академія "Грація" пропонує лікування сколіозу вдома, для діагностики звичайно потрібно відвідати лікаря, який вибере відповідний курс виправлення викривлення.

Найкраще місце для лікування опорно-рухового апарату навіть в домашніх умовах

Звернувшись сюди, кожен пацієнт може бути впевнений в тому, що через кілька тижнів він відчує серйозні поліпшення свого самопочуття. Допомога в центрі комплексна, люди отримують:

  • індивідуальну програму лікування;
  • правильно складене меню;
  • відеоуроки для занять вдома;
  • будь-які консультаційні послуги.

До речі, більшість людей недооцінюють роль харчування, але ж хребет реагує на те, які речовини та мікроелементи надходять в організм, особливо необхідні для формування кісткової і хрящової тканини.

Дитячий сколіоз несе загрозу для майбутнього

Сколіоз не можна назвати захворюванням віковим, але основний фундамент викривлення закладається в дитинстві. Кістки у дітей більш гнучкі і пластичні, тому тривале сидіння або сон в неправильній позі, ведуть до проблем з хребтом. У зв'язку з цим, лікування сколіозу у дітей має колосальне значення в подальшому житті. В Академії" Грація" підбирається індивідуальна методика для будь-якого віку. Є навіть масаж для немовлят, більш дорослі діти також отримують послуги масажу, активно застосовується гімнастика та інші фізичні вправи.

Кіфоз вимагає комплексного лікування

Сколіоз не єдина проблема хребта, є ще один вид викривлення - кіфоз. Він виникає в грудному відділі, а його головний прояв - це сутулість. Утворюється захворювання, зазвичай внаслідок неправильного знаходження в сидячому положенні і з роками може прогресувати. Тому лікування кіфозу, також дуже важливо для нормального функціонування опорно-рухового апарату. Найбільш ефективними методами лікування виступають:

  • Лікувальна фізкультура;
  • Масаж;
  • Прийом препаратів для зміцнення кісток і вітамінів.

Діагностику потрібно проходити регулярно

Дефекти хребта простіше лікувати на ранній стадії, тому важливо періодично відвідувати фахівців. В Академії "Грація" проведуть повну діагностику і виявлять навіть найменші відхилення. Вилікувавши хребет, людина відчує неймовірне полегшення, зникнуть болі у спині, прийдуть в норму внутрішні органи і тонус організму підвищиться.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів