Прооперували Дмитра Яроша: з мене дістали поламані титанові пластини та купу саморізів

22:55 14 січня 2022 р.

Фото до новини


Фото: На фото - предмети, які лікарі дістали з руки Дмитра Яроша

Сьогодні, 14 січня, ввечері командувач Української добровольчої армії та радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош повідомив про складну операцію, яку йому зробили напередодні Нового року, і подякував лікарям за порятунок.

Про це він повідомив у Facebook, пише  Dailylviv.com.

"Що ж, тепер можна і щиро подякувати українським медикам…

Отже, в кінці минулого року моя поранена ще у 2015 році рука, відмовилась функціонувати, почала нестерпно боліти та викликала високу температуру. Спочатку думав, що застудився, але потім виявилось, що все набагато банальніше: загноїння і всякі інші погані справи…

Слава Богу, що маю Друзів-медиків, які ультимативно примусили обстежитися… і тут же призначили операцію",- написав Дмитро Ярош.

За його словами, певна складність полягала в тому, що обстеження і операція відбувалися у час новорічних свят.

"Але чіткість і злагодженість процесу були на висоті: спочатку Ростислав Любомирович Винар зорганізував обстеження, потім Володимир Миколайович Дубина та Іван Іванович Жердєв, миттєво вирішили операційні питання…Наша Дніпровська Лікарня імені Мечнікова, як завжди, виявилась «на висоті»! - наголосив командувач.

Операція, за його словами, тривала чотири години.

"4 години операції - і з мене дістали поламані та погнуті титанові пластини та купу саморізів (дещо лишили), відкачали стакан гною і ще щось добре зробили…

До речі, як виявилося,  українські кістки здатні гнути і ламати ізраїльський титан????…Руку врятували, сепсису не допустили. Тепер, ще пару тижнів і я буду в строю",- підсумував Дмитро Ярош.

Довідка

Дмитро Ярош — український громадсько-політичний діяч, колишній лідер організації «Правий сектор», командувач Української добровольчої армії. Народний депутат України VIII скликання. Радник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Дмитро Ярош розгорне резервні батальйони УДА в разі загострення воєнної ситуації

Дмитро Ярош приїхав у Прес-клуб не у формі

Перевибори Президента можуть відбутися через рік, – Дмитро Ярош (відео)

Майдан-3 не вирішить всі питання, – Дмитро Ярош у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів