Походження і мета коронавірусу та його зв'язок з катастрофою літака МАУ в Тегерані, - нова версія

10:27 5 серпня 2021 р.

Фото до новини

Російський телеграм-канал Генерал СВР сьогодні оприлюднив нову версію походження коронавірусу з Росії, його мету і наслідки, які ще не закінчені.

Dailylviv подає у перекладі українською мовою повнотекстову розповідь телеграм-каналу Генерал СВР зі своїми підзаголовками для легшого прочитання:

Вірус як російська помста за наркотики з Китаю

"Отже, початковий штам коронавірусу, який зараз всьому світу відомий як COVID-19, був створений у лабораторії Державного наукового центру вірусології і біотехнології "Вектор". А тепер - передісторія. 

Наприкінці 2018 - на початку 2019 року відносини між керівництвом Китаю і Росії загострилися. На територію Росії з Китаю контрабандним шляхом завозять дуже багато дешевих і доступних синтетичних наркотиків китайського виробництва. Частина поставок узгоджена китайським і російським керівництвом і під контролем ФСБ йде трафіком через Росію в Європу, деякі країни Африки (там контроль у ПВК Прігожіна), Південної Америки (бартер на кокаїн), а також в країни, які входили до складу СРСР. Але частина наркотичних засобів з Китаю в Росію ввозилася без узгодження і призвела до катастрофічних наслідків у поширенні наркоманії, в тому числі дитячої, і, як наслідок, до зростання смертності внаслідок вживання наркотичних засобів у всіх прикордонних з Китаєм регіонах. 

Ця проблема незабаром перестала бути локальною і швидко стала поширюватися на всю країну. В офіційній статистиці це, звичайно, не відображено. Російська влада намагалися переконати китайську сторону закрити неузгоджені постачання наркотиків, але у відповідь отримувала обіцянки, які не виконувалися, а обсяги поставок росли. Путін з Патрушевим намагалися провчити китайське керівництво, організувавши контрабандні поставки в Китай героїну і кокаїну за демпінговими цінами, але китайське керівництво швидко ці канали заблокувало. Плюс ставлення керівництва Китаю особисто до Путіна стало, м'яко кажучи, зневажливим, і це зіграло вирішальну роль у вирішенні помститися китайському керівництву.

Ідею покарати китайську владу за допомогою біологічної зброї висловив Ніколай Патрушев (секреnар Ради безпеки РФ - DL) у процесі обговорення увечері 9 травня 2019 після засідання Радбезу. В обговоренні брали участь Путін, Патрушев, Бортніков, Шойгу і Наришкін. У Патрушева була не просто ідея, а вже практично сформована пропозиція. Він запропонував використовувати вірус, створений у "Векторі". (Ми, безумовно, не є фахівцями з вірусології і надалі всю інформацію, що стосуються вірусу, ми подаємо з посиланням на наші джерела, в тому числі в СЗР і Головному управлінні Генштабу.) Патрушев надав дані від творців вірусу, з яких випливало, що вірус був створений у розрахунку на використання в Китаї і країнах Південно-Східної Азії (це якось пов'язано з кількістю рецепторів, через які цей вірус потрапляє в організм). Що смертність у цільової етнічної групи становить від 5 до 8%, у інших груп - менш 3%. За даними творців, на які посилався Патрушев, епідемія триватиме від 3 місяців до пів року і - вже з аналізу Патрушева - викличе потужні політичну і економічну кризи в тому регіоні. Вакцина вже була і, за словами розробників, до осені повинна була пройти останні випробування. 

"Трансковідний експрес": з Росії через Іран у Китай

На сьогоднішній день вже зрозуміло, що дані творців вірусу були неточні. Але в той момент Путіну ідея дуже сподобалася, і він дав дозвіл на опрацювання та реалізацію цього проекту. До 15 серпня 2019 року план спецоперації було опрацьовано та погоджено, і Путін дав старт реалізації. У другій половині серпня співробітники російського посольства в Ірані, використовуючи зв'язки з іранським КВІР і пообіцявши фінансову та політичну підтримку, залучили керівництво КВІР до участі в спецоперації і передали розвідці КВІР штам вірусу і те, що вони назвали "вакциною", для подальшої передачі китайській розвідці з "легендою" про отримання цих зразків за своїми зв'язками в Іраку - з нібито секретної лабораторії на території Іраку. Так і сталося. У період з 20 до 29 серпня 2019 розвідка КВІР передала зразки китайській розвідці, розповівши легенду про лабораторію в Іраку. Далі китайська розвідка передала вірус в інститут вірусології в Ухані.

А дві групи співробітників Головного управління Генштабу, які прибули в Китай у вересні і жовтні 2019 року, заразили працівників і родичів співробітників інституту вірусології в Ухані. Все повинно було виглядати, як витік з інституту вірусології. Друга група в жовтні знадобилася, тому що після "роботи" першої групи у розвідки не було відомостей про підтверджені випадки зараження. Це, безумовно, не говорить, що перша група "пропрацювала" даремно, просто на той момент не було можливості підтвердити зараження на 100%, так що перші хворі цілком могли з'явитися вже у вересні 2019 року.

Але є й інша лінія цього сюжету. Керівництво іранського КВІР залишило зразки штаму вірусу і те, що російська сторона назвала "вакциною" (але, звичайно, нею не було і, на відміну від реального штаму коронавірусу, була пустушкою). Керівництво КВІР передало штам і "вакцину" для вивчення в лабораторію в Ірані. Мабуть, там через необережне поводження зі штамом коронавірусу перші хворі в Ірані з'явилися вже в жовтні 2019 року. Подивіться динаміку епідемії в Ірані - і все стане зрозуміло. 

А на самому початку січня 2020 року один із співробітників іранської лабораторії передав штам вірусу і "вакцину" своїй знайомій, канадській науковиці, доктору імунології Форуг Хадем, яка мала летіти з Ірану. У КВІР дізналися про передачу 8 січня 2020 року, коли штам і "вакцина" були вже на борту літака Boeing 737-800 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що виконувала міжнародний рейс PS752 з Тегерана до Києва, на якому Форуг Хадем покидала Іран. У КВІР вирішили не знімати Форуг Хадем з рейсу, побоюючись міжнародного скандалу і непотрібного розголосу, але й ризикувати не стали, вирішивши знищити літак з "вантажем". Та й, до речі, консультації вели з цього питання з Патрушевим, а той був на прямому зв'язку з Путіним.

Тепер з'ясуємо наслідки. Реалізація плану, якщо не брати до уваги непередбачені обставини в Ірані, пройшла успішно. Але таких наслідків ні Путін, ні Патрушев, ні творці вірусу, ні ті, хто брав участь у розробці і реалізації плану, звичайно, не очікували. Наслідки перевершили очікування і обернулися катастрофою світового масштабу.

Путін злякався помсти китайського керівництва аналогічним способом і сховався в "бункер", а точніше в ізоляцію, але до цього, до речі, додалося і погіршення стану його здоров'я.

Чи відомі китайській стороні всі деталі цієї історії? На сьогоднішній день, так. Яким чином російське керівництво розплатиться за свій ідіотизм, дізнаємося вже найближчим часом. Перемовини з китайською стороною йдуть повним ходом. Путін трохи заспокоївся і вважає, що доки у нього є, що взяти, ніхто його знищувати не буде, що цілком резонно. Ось тільки віддати він може не своє.

Сліди початкового штаму замітали "Спутник V" і "Вектор"

А те що, згодом стало називатися "Спутник V", розроблено ще в 2019 році. Учасники спецоперації були ним вакциновані. А коли стало зрозуміло, що вірус однаково небезпечний для всіх, у квітні-травні 2020 року було вакциноване майже все російське керівництво, за рідкісним винятком.

У вересні 2019 року в лабораторному корпусі Державного наукового центру вірусології і біотехнології "Вектор" був підірваний газовий балон і пожежа, що настала після цього, мала була, за задумом, знищити докази створення вірусу в цій установі".

Довідково

У жовтні 2019 року в Ухані (Китай) відбулися VII Всесвітні ігри серед військовослужбовців. Уже там багато спортсменів відчули недугу, яку потім пов'язували з коронавірусною інфекцією.

Вибух у російській лабораторії "Вектор" стався за місяць до ігор військовиків в Ухані. 

Катастрофа Boeing 737 під Тегераном сталася 8 січня 2020 року. Авіалайнер Boeing 737-800 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) виконував міжнародний рейс PS752 з Тегерана до Києва, але приблизно через 3 хвилини після зльоту був збитий двома ракетами «земля-повітря», випущеними з баз КВІР. Загинули усі, хто перебував на борту: 176 осіб, з яких 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Тегеран назвав це прикрою помилкою військових.

Телеграм-канал СВР веде нібито колишній працівник Служби зовнішньої розвідки Росії, який брав участь у величезній кількості спецоперацій. Генерал володіє інформацією, недоступною громадськості, і охоче нею ділиться. Ресурс значно популяризував знаменитий політолог Валерій Соловей, який у багатьох своїх виступах посилався на матеріали Telegram-каналу.

Китай засекретив інформацію про походження Сovid-19 і готує аж п'ять вакцин проти коронавірусу

Про походження SARS Coronavirus-2, що викликає інфекційну хворобу COVID-19

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів