Отруєні у Львові школярі повернулися додому

13:10 13 січня 2020 р.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня
Фото: niceplace.com.ua

П’ятьох школярів із Харківщини, які під час канікул потрапили у Львівську інфекційну лікарню з харчовим отруєнням, виписали з цього медичного закладу за заявами батьків.

Про це повідомили в понеділок, 13 січня, в агенції новин «Укрінформ», де також розповіли, що у дітей із Харківської області, які перебували на екскурсії у Львові, зареєстрували випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію. По медичну допомогу звернулись п’ятеро дітей.

Школярі з Харківщини були госпіталізовані до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з діагнозом «гостра кишкова інфекція». Екскурсійна група була сформована з дев’ятьох учнів Чугуївської загальноосвітньої школи й 13 дорослих.

Уже з’ясовано, що діти харчувалися в кафе «Перша Гуральня» на площі Ринок у Львові, де споживали картопляне пюре, курячу відбивну, борщ зі сметаною, салат з капусти. А вечеряли в ресторані «Пузата Хата», вживаючи різноманітні страви. Школярі могли також отруїтися в поїзді, споживаючи харчі, які їм дали в дорогу рідні.

У стаціонар діти потрапили зі скаргами на підвищення температури тіла, нудоту, діарею. Стан пацієнтів медики оцінили як середньої тяжкості.

Як інформував «ЩЛ», до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні потрапили діти віком від 10 до 12 років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів