На семи блокпостах у Львівській області відтепер будуть працівники ТЦК

22:40 26 квітня 2024 р.

Фото до новини

Тут працюватимуть по два представники Національної поліції та РТЦК і СП.

Станом на 26 квітня на Львівщині облаштовано сім чи вісім внутрішніх блокпостів – це контрольно-пропускні пункти, де працюють правоохоронці, які проводять контрдиверсійні заходи. 

У коментарі для Tvoemisto.tv керівник апарату Львівської ОВА і за сумісництвом комендант Львівщини Тарас Грень повідомив, що згідно з рішенням Ради оборони 25 квітня внесли зміни в склад контрольно-пропускних пунктів – відтепер там працюватимуть по два представники Національної поліції та РТЦК і СП.

Таке збільшення чисельності не стосується прикордонних контрольно-пропускних пунктів, яких в області також є сім.

Офіційно таке рішення Ради оборони Львівської області ніде не опубліковане. Про нього також немає згадки на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації.

У публічному просторі не названі також локації семи контрольно-пропускних пунктів.

Нагадаємо, що ще 20 листопада 2023 року керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень видав наказ про надання дозволу працівникам територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на Львівщині перевіряти наявність документів у чоловіків. Всі військовозобов’язані віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, документи про прописку, а також військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Тоді цей наказ Тараса Греня - як нібито протизаконний - розкритикували правники.

Нагадаємо, у Ковельському районі військові відкрили вогонь по автомобілю, який не зупинився на блокпосту. Водій отримав поранення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів