Не шкодить: перша доза - Moderna, друга - Comirnaty/Pfizer, - Когут

20:29 24 вересня 2021 р.

Фото до новини

Найближчим часом на Львівщину не очікується поставка вакцини «Модерна». Проте, без жодних застережень, особи, які отримали першу дозу цією вакциною, другу дозу можуть отримати вакциною «Комірнаті» (Пфайзер), якої в області є достатня кількість.

Лише цього тижня прибула чергова партія у майже 48 тисяч доз. Про це розповів Олег Когут, регіональний координатор з питань вакцинації від коронавірусної інфекції на Львівщині, пише Dailylviv.com

«Усі види вакцин використовують для щеплення усіх груп населення, у пунктах щеплення та у центрах вакцинації. Зараз можна обрати будь-який вид вакцини, і зручний пункт чи центр вакцинації. Наш досвід роботи показує, що люди вакцинуються різними вакцинами, але в пріоритеті – «Комірнаті» (Пфайзер). Зауважимо, що усі вакцини є безпечні і створюють імунітет», - повідомив Олег Когут.

Він також зазначив, що епідситуація в області продовжує ускладнюватися – щотижня зростає кількість хворих та госпіталізованих. Окрім того, на Львівщині виявлено вже понад 30 випадків ковіду, викликаного штамом «Дельта».

Загалом щеплення від ковіду в області отримали 725 791 особа (з них – 321 684 другою дозою). За останню добу – 11 224 (8730 – першу дозу, 2494 – другу дозу).

Нагадаємо, «ковідними» визначені 14 лікарень Львівщини, з яких 9 вже приймають хворих на ковід, 3 – у запасі.  

На Львівщині розширюють центри вакцинації: щепитимуть навіть в Епіцентрі. Де ще

Львів відкриває центри щеплення у вишах і молодіжних центрах

Центри вакцинації населення на Львівщині працюватимуть щодня: адреси і графік роботи

У Львові відкривають додаткові центри вакцинації: щепитимуть вакцинами Moderna і Coronavac

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів