На Львівщині застрахували медиків на випадок Covid-19

16:39 19 травня 2020 р.

Фото до новини

Львівщина у співпраці із благодійними фондами зробила експрес-тестування масовими та застрахувала медиків на випадок Covid-19.

Про це сьогодні, 19 травня, на сесії Львівськоі обласної ради повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Відтак, загалом швидкими тестами вдалось охопити понад 35 тисяч мешканців області.

«Окрім того, область - у п’ятірці лідерів з ПЛР тестуваннях. Однак, ми свідомі того, що кількість таких тестувань треба збільшувати», - повідомив голова Львівської ОДА.

Серед інших здобутків Львівщини у час боротьби з COVID-19 - старт проекту страхування усіх медиків Львівщини і міста Львова на випадок захворювання коронавірусною інфекцією, який відбувся 28 квітня. Виплати отримають медики, госпіталізовані до закладів охорони здоров’я з підтвердженим діагнозом та позитивним ПЛР тестом.

З цією метою, з ініціативи голови Львівської ОДА, опрацювали можливість створення страхового фонду для медиків, які задіяні у боротьбі із коронавірусом.

Нагадаємо, концепція, яку пропонує облдержадміністрація, полягає у тому, що на рахунку благодійної організації «З повною довірою» будуть зосереджені кошти переважно з благодійних внесків. Кошти стабілізаційного фонду будуть перераховані в якості страхових платежів на рахунок Страхової компанії «УНІКА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів