Міська дитяча лікарня Львова отримала чотири інкубатори

17:00 15 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міській дитячій лікарні Львова значно більше немовлят, які з’явилися на світ передчасно, зможуть отримати оптимальні умови для розвитку та найкращий догляд фахівців.

Про це повідомили у вівторок, 15 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За кошти ЛМР для міської дитячої клінічної лікарні на вулиці Пилипа Орлика закупили ще чотири новітніх інкубатори експертного класу для новонароджених, загальною вартістю 1,6 млн. гривень. Тож тепер у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених дитячої лікарні функціонує 10 інкубаторів».

«Ці новітні апарати створені для виходжування передчасно народжених і глибоко недоношених дітей, а також новонароджених, які потребують проведення медичних маніпуляцій в умовах термостабільного середовища. Як пояснив головний лікар мед закладу Дмитро Квіт, щороку у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених лікують понад 400 маленьких пацієнтів, 50% з яких – передчасно народжені. І для їхнього виходжування та лікування необхідно застосовувати високі медичні технології та відповідне обладнання, яке максимально наближене до материнських умов. А це, зокрема, – інкубатори (кювези)», – поінформувати також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів