Маму шести дітей, яка мала 90% уражених легенів, перевели в загальну палату, у дитини - стан стабільно важкий

17:17 29 грудня 2020 р.

Фото до новини

Дружина львівського священника Петра Терлецького – Катерина, яка потрапила в лікарню з коронавірусною інфекцією ще в листопаді і народила донечку, почувається дещо краще. З палати інтенсивної терапії її вже перевели, а ось маленька Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, досі стабільно важка.

Про це Тvoemisto.tv розповів отець Петро Терлецький, пише DailyLviv.

За словами священника, завтра його дружині мають зробити повторну комп’ютерну томографію, аби знати, який точно її стан.

«Катерину вже перевели з палати інтенсивної терапії у загальну. Вона ще дуже квола, дихає через маску, яка під’єднана до кисневого концентратора», – каже отець Петро Терлецький.

Стан маленької Даринки практично не змінився.

«У донечки стабільно важкий стан здоров’я. Вона досі знаходиться під «ковпачком», але вже Covid-від’ємна», – додав отець.

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все».

Мати 6-ти дітей, дружина львівського священника, хвора на Covid, вийшла з критичного стану

Львів’ян просять про молитву за дружину священника і її ненароджене дитя, у якої через COVID уражено 90% легенів

Дівчинку, яку через кесарів розтин врятували з лона матері, хворої на Covid, виходжують у Львівській обласній лікарні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів