Мати 6-ти дітей, дружина львівського священника, хвора на Covid, вийшла з критичного стану

12:42 11 грудня 2020 р.

Фото до новини

Дружина львівського священника Петра Терлецького Катерина, яку рятують у Лікарні швидкої допомоги із Covid-19, вийшла із критичного стану і написала сім’ї записку «Я вас люблю і витримаю все». Медики передали листа чоловікові.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише Твоє місто.

«Тривожне питання до чергового лікаря «Що там? Як» Незвична вдіповідь сьогодні: «Все у записочці». А там. Катруся.. власною рукою!!!», – повідомив Петро Терлецький.

Раніше повідомлялося, що 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина, в якої через Covid-19 уражені легені на більше 90%, перебуває у критичному стані.

На коронавірус вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова. Тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. У Катерини Терлецької КТ показало, що легені уражені на більш як 90%. Удома на одужання матері чекають ще 5 дітей.

Львів’ян просять про молитву за дружину священника і її ненароджене дитя, у якої через COVID уражено 90% легенів

Дівчинку, яку через кесарів розтин врятували з лона матері, хворої на Covid, виходжують у Львівській обласній лікарні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів