Львівські рятувальники ревакцинувалися від дифтерії й правця

17:45 7 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У секторі медичного забезпечення обласного управління ДСНС ініціювали кампанію добровільної вакцинації серед рятувальників.

Про це повідомили в четвер, 7 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «За інформацією МОЗ України цього року в Україні було зафіксовано 20 випадків дифтерії, зокрема, 18 – у жовтні. Щеплення від дифтерії та правця не дає імунітету на все життя, тому дорослим треба повторно вакцинуватися кожні 10 років, починаючи з 26-ти років».

«У зв’язку цим, у секторі медичного забезпечення медичного забезпечення Головного управління ДСНС України у Львівській області було ініційовано кампанію добровільної вакцинації серед рятувальників. Упродовж двох днів понад 80 осіб начальницького та рядового складу, а також вільнонаймані працівники Львівського гарнізону рятувальників ревакцинувались від дифтерії та правця. Вакцинацію провели фахівці Комунального некомерційного підприємства «1-ї міської поліклініки Львова», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів