У Львові єпархія УПЦ пропонує відкрити на Пекарській реабілітаційний центр для постраждалих в АТО

13:31 11 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravoslavnews.com.ua

Керівник її прес-служби Маркіян Каюмов запевняє, що цю ініціативу підтримають євангельська громада міста й третя сторона, яка є власником однієї з будівель на території колишнього військового містечка номер 212.

Львівська єпархія УПЦ (МП) офіційно виступила з пропозицією облаштувати на території колишнього військового містечка номер 212, розташованого по вулиці Пекарській у Львові, реабілітаційного центру для постраждалих в АТО. Про це повідомив керівник її прес-служби (МП) Маркіян Каюмов, який також запевняє, що євангельська громада міста Львова та третя сторона, яка є власником однієї із будівель комплексу на Пекарській підтримає ініціативу православних Львова та спільними зусиллями добра справа стане прикладом одностайності та єдності українського народу.

Повідомляючи про це сьогодні, 11 серпня, інтернет-портал «РІСУ – Релігійно-інформаційна служба України» нагадує, що навколо приміщення військового містечка, розташованого у центрі міста, минулого року виник скандал. Тодішній уряд вирішив передати цей комплекс Львівській єпархії УПЦ (МП), на який також претендували і віряни Церкви ХВЄ. Проти передачі комплексу, окрім протестантів, виступили депутати міської і обласної рад та представники львівської інтелігенції.

Як інформував «Щоденний Львів», громадськість нашого міста просить не передавати УПЦ МП частину військового шпиталя на вулиці Пекарській – про це йдеться в сьогоднішньому зверненні Форуму громадських організацій Львівщини Президенту й Прем`єру України та голові облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів