Лікарям, фельдшерам і водіям центру екстреної меддопомоги підвищили зарплату: скільки отримали

16:00 16 лютого 2022 р.

Фото до новини

Для всіх бригад Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф здійснюються доплати до зарплат за роботу з хворими на Covid-19, а всім працівникам за січень виплатили підвищені зарплати згідно з постановою Кабміну №2 від 12.01.2022 р

Про це сьогодні на позачерговій сесії Львівської облради повідомив керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

«Станом на сьогоднішній день ми забезпечені паливно-мастильними матеріалами, пальним, медикаментами, перев’язувальними матеріалами мінімум на шість місяців і продовжуємо далі поповнювати запаси. В нас повністю оновлений автопарк – 140 нових автомобілів екстреної медичної допомоги, у тому числі у віддалених районах ми використовуємо позашляховики на базі «Land Cruiser Prado», - розповів Андрій Васько.

Він також додав, що для всіх бригад Центру здійснюються доплати до зарплат за роботу з хворими на Covid-19, а всім працівникам за січень виплатили підвищені зарплати згідно з постановою Кабміну №2 від 12.01.2022 р.

Зокрема, лікарям Центру за січень нарахували 22,5 тис грн, фельдшерам -  від 15,5 до 18,2 тис грн, водіям -  13,6 тис грн.

«За лютий прогнозовано зможемо підняти зарплату всім категоріям виїзних бригад ще на 2 тисячі гривень. В нас достатньо ресурсів, щоб робити диференціацію по стажу роботи і навантаженню», - додав Андрій Васько.

Мінімальна зарплата лікаря - 23 тис грн, середнього медперсоналу – 17 тис грн, молодшого – 12 тис грн,- міністр на Львівщині

Лікар зі Львова розповів, як і чому медики емігрують у Німеччину (відео)

На Львівщині лікар вищої категорії у дитячій реанімації одержує у десять разів меншу зарплату, ніж голова ОТГ, - медик

Коли лікар одержуватиме не менше 20 тис грн, а медсестра - 15 тис грн, - указ президента

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів