Героїчна медсестра Ірина Іванюш зі Львівщини відмовилася від грошової допомоги на користь воїнам

11:12 20 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ps-zahid.info

Дрогобичани зібрали для своєї землячки Ірини Іванюш 5200 гривень.

«Героїчна медсестра Ірина Іванюш, позивний «Лютик» відмовилася від фінансової допомоги, що її зібрали дрогобичани, та веліла, аби ці кошти переказали воїнам АТО – повідомили в «Правому секторі Львівщини» , де також нагадали:

«25-річна медсестра добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри» підірвалася на розтяжці 28 травня минулого року неподалік Авдіївки на Донеччині. Дівчина втратила обидві ноги і праве око. Після лікування в госпіталях у Дніпропетровську та Києві, вона проходила реабілітацію у Автстрії і зараз повернулася в Україну.

Як розповів координатор «Національного Руху Дмитра Яроша» у Дрогобичі Ігор Струналь, дрогобичани зібрали для своєї землячки 5200 гривень допомоги. Однак, дівчина відмовилася від цих грошей

Ігор Струналь повідомив: «Ірина через свою подругу, з якою я контактував, передала, що не потребує цих коштів і веліла, аби я їх передав воїнам добровольцям, що воюють у зоні АТО. Її прохання я виконав і переказав ці гроші розвідгрупі «Саламандра», що воює при 5-му ОБаті Української Добровольчої Армії».

Про це повідомили на сайті «Правого сектора Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів