Геріатричний пансіонат на Львівщині отримав ліцензію

17:45 24 квітня 2019 р.

Підбузький геріатричний пансіонат

Підбузький геріатричний пансіонат
Фото: dyvys.info

Підбузький геріатричний пансіонат отримав ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У Львівській області перебувають в інтернатних установах системи соціального захисту населення 1745 мешканців. З метою надання медичної допомоги, керівниками закладів виготовляється ліцензія на провадження господарської діяльності з медичної практики».

«Сьогодні, 24 квітня, комунальний заклад Львівської обласної ради «Підбузький геріатричний пансіонат» отримав ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю «організація і управління охороною здоров'я, терапія, хірургія»; за спеціальністю молодшого спеціаліста з медичною освітою: сестринська справа, затверджену наказом міністерства охорони здоров’я України від № 877 «Перелік здобувачів ліцензій, за заявами яких прийнято рішення про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики» від 18 квітня 2019 року», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Це вже третій заклад системи соціального захисту населення, який отримав ліцензію. Робота із виготовлення медичних ліцензій триватиме», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів