«Фестиваль давньої музики» пройде у Львові всьоме

11:45 11 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

15, 16 та 23 червня у Львові відбудеться щорічний міжнародний «Фестиваль давньої музики», особливістю якого є поєднання в програмах композицій давніх епох та сучасності.

Про це повідомили у вівторок, 11 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «За словами мистецької директорки ХVII «Фестивалю давньої музики» у Львові Людмили Капустіни, у цьогорічній програмі: майстер-курс та 4 концерти виконавців з України, Швейцарії, Білорусі та Франції».

«З 11 до 15 червня відбудеться серія репетицій українсько-швейцарського диригента Богдана Шведа з хором студентів Барокової капели Львівської національної музичної академії. Підсумком цього стане спільний концерт двох хорів – студентського українського та «A cappella Chor Zürich», керівником якого є Богдан Швед. На концертах виступатимуть – Анна Іванюшенко, клавесин, Наталія Кожушко-Максимів, флейта (Україна), Жан-Крістоф Фріш, флейта (Франція), «A Cappella Chor Zürich» (Швейцарія), Хор Барокової капели (Україна), диригент Богдан Швед (Україна-Швейцарія), гурт «Стары Ольса» (Білорусь)», – поінформували також у міськраді.

«Концерти відбуватимуться у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, Римо-католицькому кафедральному соборі, «Віденській кав`ярні», дзеркальній залі палацу Потоцьких», – повідомили також у міськраді та опублікували програму ХVII «Фестивалю давньої музики».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів