Експерти провели дослідження у львівському ресторані «Панська чарка»

15:20 25 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ua.igotoworld.com

У міськраді запевнили, що стан усіх отруєних на вулиці Винниченка – наближений до задовільного.

 У Львівській міськраді оприлюднили сьогодні, 25 жовтня, результати дослідження у львівському ресторані «Панська чарка» на вулиці Винниченка (№3) у Львові.які провели фахівці обласного лабораторного центру міністерства охорони здоров’я України». Зокрема його ксперти встановили: «Вода за санітарно-хімічними показниками відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Вода за санітарно-мікробіологічними показниками відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

«Вміст нітратів в досліджених зразках (томати, огірки, перець, салат листовий «Латук») не перевищує максимальних рівнів згідно додатку до державних гігієнічних правил і норм «Регламенту максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах». У 12 працівників не виявлено патогенних ентеробактерій. У чотирьох працівників виявлений патогенний золотистий стафілокок», – поінформували також у міськраді.

«Із 20 змивів бактерії групи кишкової палички знайдено в одному – заварочному чайнику. У п’яти взірцях –весільному торті, лососі слабосоленому, паштеті печінковому, шпондері запеченому, фарші м’ясному для приготування слойки – виявлено бактерії групи кишкової палички та патогенний золотистий стафілокок. В буженині виявлені тільки бактерії групи кишкової палички. Бактерії роду «сальмонела» не виявлені», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

У міськраді також нагадали: «За інформацією жержавної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції через вживання їжі під час святкування груп людей та харчування в ресторані «Панська Чарка» на вулиці Винниченка (№3), зі 16 жовтня звернулось за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області 25 людей, у тому числі – двоє дітей. З них були госпіталізовані 22, у тому числі – двоє дітей. Станом на шостугодину 25 жовтня виписано зі стаціонару 15 (у тому числі – двох дітей). Зокрема ,14 (у тому числі – двох дітей) – зі Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, а одного – з Новояворівської районної лікарні №1. Стаціонарно продовжують лікуватися в Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні семеро людей. Стан усіх пацієнтів наближений до задовільного». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів