Британці побили рекорд з алкогольної і наркотичної залежності

21:45 1 вересня 2013 р.

А в Україні з початку 2013 року, за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння відсторонена від управління більше восьми тисяч водіїв

У Великій Британії рівень алкогольної та наркотичної залежності - один з найвищих у Європі. Про це свідчить доповідь незалежного дослідницького центру Центр соціальної справедливості. Дослідники розкритикували британський уряд за нездатність адекватно відповісти на ситуацію, що погіршується, яка, з їхніх слів, веде до соціальної кризи.

Так, згідно з доповіддю, в Британії - один з найвищих рівнів залежності від опіатів, зокрема героїну. Дослідники також називають Британію центром нових синтетичних наркотиків, які в даний час легально продаються в інтернеті.

Також повідомляється, що в Англії за останні десять років подвоїлася кількість вступників до лікарні з проблемами, пов'язаними з вживанням алкоголю.

Як повідомлялося раніше, в Україні з початку 2013 року, за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння відсторонена від управління більше восьми тисяч водіїв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів