Амбулаторія 5-ї львівської клінічної поліклініки перемістилася в Рудне

15:45 13 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міськрада капітально відремонтувала приміщення в будинку №64 на вулиці Шевченка в селищі Рудне й перемістило туди амбулаторію №5-ї міської клінічної поліклініки, яка до цього часу була в будинку №48 на вулиці Грушевського у Львові.

Про це повідомили в четвер, 13 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: Тож тепер мешканці Рудного мають усі необхідні та зручні умови для лікування неподалік від дому».

«Зі слів головного лікаря 5-ї міської клінічної поліклініки Бориса Лемішка, амбулаторія в селищі Рудне обслуговує 6300 мешканців. В новоствореному медичному закладі є реєстратура, кабінет прийому сімейних лікарів, кабінет матері та дитини, кабінет невідкладної медичної допомоги, маніпуляційна, лабораторія, фізіотерапевтичний кабінет, кабінет щеплень, кабінет лікувального масажу, а також палати денного стаціонару. Тут працюють чотири сімейних лікарів, шестеро медичних сестер, медична сестра фізіотерапевтичного кабінету й масажист», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів