15 мільйонів доз вакцини Johnson&Johnson непридатні для використання - NYT

12:09 1 квітня 2021 р.

Фото до новини

Компанія підтвердила, що партія вакцини на заводі в США "не відповідає стандартам якості", але не назвала кількість зіпсованих вакцин.

Мільйони доз вакцини американської компанії Johnson&Johnson на заводі в Сполучених Штатах непридатні для використання, повідомляють ЗМІ.  У середу, 31 березня, компанія підтвердила, що партія вакцини на виробництві в Балтиморі "не відповідає стандартам якості", але не надала жодних цифр.

Про це повідомила DW, пише Dailylviv.

Водночас видання The New York Times повідомляє, що йдеться про 15 мільйонів доз. За даними NYT, варто очікувати, що американський регулятор - Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) - буде розслідувати цей інцидент, що може додатково обмежити виробництво. У FDA зазначили, що знають про ситуацію, але не надали додаткової інформації. 

А у компанії Johnson&Johnson оголосили, що відправлять більше працівників до Балтимора для "моніторингу, контролю та підтримки" виробничого процесу. Компанія хоче гарантувати доставку 24 мільйонів додаткових доз у квітні. "Якість та безпека залишаються нашим головним пріоритетом", - запевнили у компанії.  Johnson&Johnson очікує виготовити понад мільярд доз вакцин до кінця 2021 року, попри цей інцидент.

AstraZeneca офіційно змінила назву своєї вакцини

Якщо ЄС визнає український "паспорт вакцинації" або ж ні

У Львові сьогодні вакцинували 660 осіб: їхнє перше щеплення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів