У центрі Львова буде центр дозвілля людей похилого віку

13:45 31 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення про передачу приміщень на вулиці Коперника, 16 на баланс Львівського міського територіального центру.

Про це повідомили в п’ятницю, 31 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що міський територіальний центр створить на вулиці Коперника центр денного дозвілля для людей похилого віку. Він стане уже 10 таким центром у Львові, де дідусі та бабусі поважного віку активно та цікаво проводять свій час разом з однолітками.

Начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин розповів: «Зараз приступатимуть до проектних робіт, оскільки приміщення потребують ремонту. Площа приміщень – 87 квадратних метрів. Хочемо зробити дуже якісний центр в центральній частині міста, щоби наші громадяни похилого віку мали місце для зустрічі, спілкування, різних ігор і проведення різних заходів. Приміщення дуже нам підходить, оскільки воно не виходить на вулицю, а у двір, і має досить гарний зал, в якому, звісно, потрібно робити ремонтні роботи і реконструкцію.

Чиновник також зазначив: «Нам це приміщення передають, тому ми одразу приступаємо до проектних робіт. Сподіваюся, що ми якнайшвидше цього року відкриємо цей Центр, і він буде зразком для інших міст, як потрібно працювати з нашими поважними громадянами. У таких Центрах намагаються врахувати усі побажання, вподобання, зацікавлення та пропозиції підопічних. Тому формують групи за інтересами: адже є люди, які хочуть побувати на прогулянці, подихати свіжим повітрям, для когось найкраще дозвілля – екскурсії історичними місцями, музеями чи церквами й монастирями, але є й такі, для кого найкращий відпочинок – активні заняття, різноманітні конкурси, спортивні заходи.

Як інформував «ЩЛ», у Львові влаштували вечірку людей поважного віку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів