У клубі «Малевич» буде вечірка львів’ян поважного віку

13:45 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові, з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначають 1 жовтня, відбудеться низка цікавих розважальних заходів для літніх дідусів та бабусь.

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Цього року різноманітні атракції, концерти, спортивні змагання триватимуть упродовж усього тижня.  Розпочнеться цикл святкувань саме 1-го жовтня у нічному клубі «Малевич» масштабним заходом «Завжди молоді».

«Розпочнеться атракція о 14.00. Орієнтовна кількість запрошених – понад 150 людей поважного віку. У програмі виступ народної музичної студії «Джерело»; виступ фіналіста шоу Голос країни Назара Савка; виступ народного колективу естрадного танцю «Тайм-Аут»; виступ ансамблю народного танцю «Серпанок»; виступ хору Львівського міського територіального центру «Львівська дефіляда»; танцювальний флешмоб літніх львів’ян; постановки гумористичних мініатюр аматорської театральної студії Львівського міського територіального центру», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів