У Полтаві три Дні Львова

21:22 1 вересня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба Львівської міської ради

Із 30 серпня до 2 вересня на головній площі Полтави триває Львівський ярмарок

У Полтаві ще з 30 серпня тривають Дні Львова. Сьогодні на головній площі Полтави – пл. Театральній – відбулось урочисте відкриття, після чого львівський театр «Воскресіння» презентував усім глядачам вуличну театралізовану виставу. Як повідомили організатори, за три дні події в рамках Днів Львова у Полтаві відвідало загалом понад 10 тис осіб, волонтери роздали 5 тис листівок «Зустрінемось у Львові». 

Протягом цих днів, з 30 серпня до 2 вересня, на головній площі Полтави триватиме справжнє львівське свято. На Львівському ярмарку, що супроводжувався колоритною львівською музикою, полтавчани можуть посмакувати  львівським шоколадом, тістечками, запашною львівською кавою, а також придбати різноманітні сувеніри та отримати ексклюзивні листівки «Зустрінемось у Львові». 

У суботу, 31 серпня, відкрилася виставка картин учнів Львівської художньої школи ім. О. Новаківського. 2 вересня у рамках проекту відбудеться презентація львівських туристичних продуктів та зустріч представників львівського туристичного бізнесу із місцевими туристичними операторами, де йтиметься про спільні туристичні проекти двох міст. Школярі отримають міні-бібліотеку від львівських видавництв «Апріорі», «Видавництва Старого Лева» та книжки про Львів від видавництва «Фоліо». 

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі,  Харкові, Одесі, Луганську, а ще у Тбілісі, Відні й Копенгагені. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Київському політехнічному інституті. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів