У Львові відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей

09:28 1 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 1 червня, з 11.00 до 15.00 на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» на вулиці Вахнянина триватиме свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей «Право на дитинство одне у всіх дітей», яке організував благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. У благодійному фонді «Карітас-Львів УГКЦ». розповіли: «У програмі свята для дітей та підлітків – творчі майстерні, майстер-класи з олійного живопису, ручної роботи, гончарства, аквагрим, бульбашкове шоу, територія для активних ігор, майданчик для настільних ігор, «велопокатушки». Відбудеться безпосереднє знайомство із представниками професій пожежника-рятувальника, поліцейського, медика».

«Патрульна поліція і пожежно-рятувальна служба демонструватимуть спеціалізований автотранспорт, розкажуть про правила безпечної поведінки. Студентська організація медиків «UMSA-LVIV» запрошує у «Лікарню ведмедика Бро», – поінформували також у благодійному фонді.

«Майстер-клас з олійного живопису проведе художниця Софія Кульчицька, учасниця багатьох міжнародних і автор персональних виставок. На фоні яскравої фотозони можна буде зробити світлину на згадку», – повідомили також у благодійному фонді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів