У Львові відновили Черешневий гай

19:28 11 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 11 квітня, в парку «Знесіння» відбулася толока з відновлення Черешневого гаю.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Учасники акції мали змогу долучитися до прибирання території, а також підготувати та висадити саджанці черешні. Толока була приурочена до 150-річчя з дня народження Климентія Шептицького».

Координатор екологічної ініціативи «Чисте місто» Олег Котис зазначив: «Для акції «Відновлення Черешневого гаю, закладеного Климентієм Шептицьким», було придбано 50 саджанців черешні чорно-пірамідальної та 20 літрів препарату на основі мікоризи для приживлювання саджанців. До благодійної акції долучилося близько 100 студентів з різних вишів та 15 мешканців, які з 10:00 до 12:00 прибирали територію парку «Знесіння», зібравши близько 600-700 кілограмів сміття, й копали ями для саджанців».

«Додатково долучились крім співорганізаторів – студенти Лісотеху і Академії ветеринарної медицини. Об 11:30 до Акції доєднались 40 старшокласників з п’яти шкіл Львова. Вони разом із студентами мікоризували саджанці і посадили їх в грунт, забивши стовпці поряд із молодими деревами», – поінформував також Олег Котис

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів