У Львові відбудеться уже 28-й міжнародний фестиваль «Jazz Bez»

15:10 16 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

7-16 грудня у Львові триватиме уже 28-й міжнародний фестиваль «Jazz Bez».

Зокрема, до Львова завітають на 28-й міжнародний фестиваль «Jazz Bez» музиканти зі США, Австрії, Норвегії, Німеччини, Угорщини, Франції, Італії, Бельгії, Польщі та України. Цей масштабний джазовий марафон уже 18-й рік поспіль об’єднує на початку грудня 19 міст України та Польщі. Цього року концерти фестивалю відбуватимуться в нових просторах – у прем’єр-готелі «Дністер» вулиці Матейка, у «!FESTrepublic» на вулиці Старознесенській і у «Львівській копальні Кави» на площі Ринок.

Один із найяскравіших відкриттів «Jazz Bez» буде українсько-німецький етно-джазовий бенд «Leléka». До Львова також завітає спеціальний зірковий гість фестивалю Боб Столофф зі США – джазовий музикант-мультиінструменталіст та вокаліст, провідний викладач джазової імпровізації, відомий вчений та методист.

Найочікуваніша зірка цьогорічного «Jazz Bez» та один із найбільш обдарованих вокалістів-імпровізаторів сучасності – «Vinx». Уже вдруге до Львова завітає Ню-Йоркський саксафоніст Логана Річардсона зі своїм новим альбомом «Blues People».

Про це повідомили в п’ятницю, 16 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів