У Львові відбудеться театральний фестиваль «Коловорот»

15:15 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

3 та 4 травня на сцені Львівського академічного обласного театру ляльок відбудеться театральний фестиваль «Коловорот», участь у якому візьмуть колективи Дитячих клубів Львов й театри з Києва та Луцька.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Коловорот» об’єднає орієнтовно 160 учасників  Організовують фестиваль Дитячі клуби Шевченківського району мЛьвова за підтримки управління молоді та спорту Львівської міської ради».

«Завдання фестивалю – створення якісної постійно діючої культурної платформи для презентації вистав дитячих та молодіжних театрів, обмін досвідом та залучення дітей та юнацтва до змістовного дозвілля. Цього року програма фестивалю буде більш різножанровою. Разом з драматичними виставами глядачі зможуть побачити тіньовий театр, хореографічну моновиставу та справжній мюзикл», – поінформували також у міськраді.

«Вперше на фестивалі будуть працювати «Професійні глядачі» – діти, для яких будуть проведені теоретичні та практичні заняття «Як дивитися виставу» і які визначать свої номінації. Творчі майстерні на фестивалі теж набули різноманітності. Окрім акторських тренінгів та майстер-класів будуть проходити майстерня пісні, майстерня з виготовлення ляльки та майстер-клас з ляльковедення», – розповіли також у міськраді.

«Кожен день фестивалю буде завершуватися обговоренням побачених вистав, яким буде керувати театрознавець Уляна Рой. Це буде сприяти якості вистав та прогресу у роботі. Очікується, що фестиваль буде своєрідним майданчиком для знайомств, буде сприяти обміну досвідом та налагодженню нових творчих відносин. організатори. Вхід для глядачів – вільний», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів