У Львові розпочнеться конкурс молодих вокалістів

10:30 15 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

15-20 грудня у Львові триватиме конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака – видатного українського оперного співака, соліста Паризької Національної Опери, волонтера, учасника бойових дій на Сході України, Героя України, кавалера ордена «За мужність» І ступеня.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що цьогорічний конкурс відбудеться за підтримки Президента України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. Конкурсні прослуховування триватимуть на базі Львівської Національної Філармонії та Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької.

У ІІІ турі буде залучено Академічний симфонічний оркестр філармонії. Концерт-відкриття конкурсу – 15 грудня о 14.00. Творче змагання оцінюватиме авторитетне журі, яке очолить солістка Польської Королівської опери, професорка Університету музики імені Фредеріка Шопена Ольга Пасічник (Польща).

До участі у конкурсі відібрано 60 співаків та співачок (академічний спів) з України, Австрії, Польщі та Китаю віком від 16 до 30 років. Гала-концерт закриття Конкурсу – 20 грудня о 18.00 на сцені Львівської Національної Філармонії.

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України розпорядився надати підтримку конкурсу молодих вокалістів імені Василя Сліпака.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів