У Львові розпочалися майстер-класи з писанкарства

13:15 9 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники відділу соцроботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять, спільно із УДЮМК Франківського району майстер-класи з писанкарства «Великодній калейдоскоп» та «Великодній передзвін» для дітей із сімей вимушених переселенців з Криму та Сходу України, а також із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах,

Про це повідомили у вівторок, 9 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Такий майстер-клас відбувся вчора. Наступний – у четвер, 11 квітня, о 16.00 на вулицях Граб’янки, 13 та  Науковій, 76».

«Мета майстер-класів – познайомити дітей із традиціями святкування Великодніх свят, навчити техніки писанкарства, розповісти про історію писанки та її значення в сучасній оселі. Кожна дитина матиме змогу зробити писанки для себе і своєї родини, зазирнути до таїнства символіки та опанувати техніку виготовлення писанок з використанням вогню та воску», – поінформували також у міськраді.

«Писанку потрібно писати не стільки рукою, скільки душею. Вони символізують життя і воскресіння. У нас прийнято дарувати один одному на знак поваги, з побажаннями добра і злагоди. Малювати писанки — це велике задоволення для дітей, вони отримають чимало нових вражень, позитивних емоцій, відчують настрій Великодніх свят», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів