У Львові організували концерт легендарного гурту з турнікетами

21:18 23 серпня 2020 р.

Фото до новини

Легенда українського рок-н-ролу — гурт Брати Гадюкіни — дає концерт у центрі Львова з нагоди Дня Прапора. Безпечний концерт «Всьо чотко» відбувається на північній стороні площі Ринок сьогодні, 23 серпня.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Нам захотілося приїхати до Львова з меседжем „Всьо чотко“. Так, карантин, так, нові реалії, в яких треба вчитися жити. Ми знаємо, що Львів вміє організувати безпечний концерт, хочемо показати як Львів туристичний переналаштувався, як дбають готелі та ресторани про безпеку та карантинні умови», — коментує музикант та композитор Ігор Мельничук, який в гурті Брати Гадюкіни з часів його класичного складу.

«Брати Гадюкіни — це вже легенда. Будучи ззовні нашої міської бульбашки, музиканти гурту, які щиро вболівають за Львів, відчули, що потрібно надати місту потужний позитивний заряд. Львів — місто, в якому завжди щось відбувається. Карантин вніс нові правила, до яких ми повинні пристосуватися і рухатися далі», — коментує організаторка концерту, директорка з маркетингу мереж ресторанів Кумпель груп та Pizza Celentano Соломія Короненко.

Для концерту застосували обмежувачі та турнікети, на входах працюють стюарти, відвідувачів впускають виключно в масках та просять дотримуватися соціальної дистанції.

Зі свого боку Брати Гадюкіни потішити усіх присутніх старими хітами та запалили потужне шоу.

Організатори концерту гурту Брати Гадюкіни «Всьо Чотко» — Кумпель груп та Львівські ярмарки.

Додамо, завтра у помаранчевому Львові новий формат відпочинку - Art&Agro-пікнік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів