Завтра у помаранчевому Львові новий формат відпочинку - Art енд Agro-пікнік

21:10 23 серпня 2020 р.

Фото до новини

До 29-ї річниці проголошення Незалежності України у Стрийському парку відбудеться грандіозний Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!», де учасниками також будуть 14 місцевих фермерів Львівщини, які щосуботи на Львівському фермерському ярмарку біля Ратуші продають львів'янам та гостям міста свою органічну продукцію.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Поєднання мистецтва, музики, літератури та агровиробництва — це не лише новий формат святкування, а й можливість виробникам представити свою продукцію на більш широкий загал. Зреалізувавши можливість відкриття Львівського фермерського ярмарку, як відродження традицій міста Львова, так і презентації своїх локальних виробників, Львівська міська рада шукає різні способи популяризації та промоції місцевих фермерів та їх екологічної та органічної продукції.

Як бачимо, Ярмарок, який відбувається щосуботи, набирає широкої популярності як серед львів'ян, так і серед гостей міста. Тому ми вирішили порадувати покупців додатковою можливістю придбати улюблені продукти та зустріти вже таких рідних для них фермерів. Львівська міська рада, як завжди, дає шанс та забезпечує можливістю розвивати та підтримувати своє рідне, створене у Львові", — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міської ради та співорганізатор Львівського фермерського ярмарку Тетяна Хабібрахманова.

Нагадуємо, 24 серпня у Стрийському парку о 8:30 год розпочне свою роботу грандіозний Art&Agro-пікнік «НЕ ЗАЛЕЖУЙСЯ!», в рамках якого з 12:00 до 19:00 год. запрацює Львівський фермерський ярмарок.

ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ

Стрийський парк, горішня алея (від вул. Уласа Самчука до вул. Стрийської)
 
24 серпня 2020 року, з 08:30 до 22:00 год.

Організатори свята: Львівська міська рада і друзі

Передбачена окрема зона дитячих активностей, яка розміщена у затінку дерев, фудкорт зі здоровою їжею та ярмарок екопродукції місцевих агровиробників.

В межах святкування:

8:30 — Екскурсія «Птахи Стрийського парку з Олександром Лучко» (арка головного входу з вул. Паркової)

9:30 — Ранкова руханка та забіг Незалежності від Runday в Стрийському парку (Пам'ятник «Першому футбольному матчеві України»)

11:00 — Екскурсія — лекція «Історія становлення Стрийського парку з Володимиром Дідиком» (арка головного входу з вул. Паркової)

13:00 — Майстер-клас від клубу мистецтв SOVA (локація ART&ARGO, клуб мистецтв SOVA)

14:00 — Екскурсія «Екзоти Стрийського парку з Галиною Лукащук» (арка головного входу з вул. Паркової)

15:00 — Лекція «Girl power» від проекту The Mysteztvo (локація ART&ARGO, клуб мистецтв SOVA)

16:00 — Перформанс від Першого в Україні інклюзивного ательє (локація ART&ARGO, Lady Di Atelier)

16:00 — Реставрація фрагменту колони арки Стрийського парку (арка головного входу з вул. Паркової)

19:00 — Гурт The Fool (локація ART&ARGO, клуб мистецтв SOVA)

20:00−21:00 — Lemberger Solisten

21:00 — ROCKOKO





Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів