У Львівській міськраді наблизилися до канатної дороги

13:00 3 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР відбулося завершальне засідання робочої групи щодо підготовки інвестиційного проекту з будівництва підвісної оглядової канатної дороги на «Високий Замок».

Про це повідомили в середу, 3 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відтак, робоча група погодила напрацьоване техніко-економічне обґрунтування проекту та проект ухвали про затвердження інвестиційного проекту і інвестиційного договору.  Метою роботи робочої групи була підготовка інвестиційного проекту з будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий замок».

Керівник управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку ЛМР Роман Старецький зазначив:  «Завдяки активній роботі робочої групи під керівництвом заступника міського голови з розвитку, ЛКП «Зелене місто», колегам з інших департаментів, цілому ряду виконавців досліджень та розробників спеціалізованих документів, а також громадськості маємо змогу сьогодні сформувати інвестиційний проект, який плануємо винести на найближче засідання міської ради. Проект є дуже амбітним та неординарним, ми активно вивчали досвід європейський міст, у яких вже функціонують подібні підвісні оглядові канатні дороги».

«Реалізація інвестиційного проекту дозволить поряд з підвісною оглядовою канатною дорогою реалізувати цілий ряд важливих компонентів, а найважливіше – залучити значний обсяг інвестицій в міську, зокрема паркову інфраструктуру. Зокрема, передбачається будівництво пішохідного мосту пам’яті героїв Небесної Сотні через вулицю Кривоноса», – поінформуваа також Роман Старецький.

Керівник управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку ЛМР також розповів: «Щодо інвестиційного конкурсу, то його плануємо оголосити відразу після отримання ряду погоджень. Запрошуємо до участі всі зацікавлені компанії, які мають відповідний досвід, можливості та намір брати участь в такому великому інфраструктурному проекті»

«Інвестиційний проект з будівництва підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий Замок» включає будівництво комплексу підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий Замок», пішохідного моста Меморіалу героїв «Небесної сотні» через вулицю Кривоноса, благоустрою парків «Високий Замок» та «На Валах» у межах території реалізації проекту, облаштування безбар’єрного доступу для маломобільних груп населення до комплексу підвісної оглядової канатної дороги та пішохідного мосту, переміщення та реконструкція частини спортивних та дитячого майданчиків в парку «На Валах» відповідно до Графічної частини», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів