У Львівській філії суспільного телебачення звільнилася посада керівника

21:42 26 грудня 2019 р.

Фото до новини

Уляна Антоник, яка з грудня 2017 року обіймала посаду продюсерки Львівської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (канал «UA: Львів» і «Українське радіо. Львів»), залишила Суспільне.

Про це інформує "Детектор медіа".

Наразі тимчасово виконуючим обов'язки продюсера філії призначили Ірину Сандуляк, яка очолює радіо філії.

Уляна Антоник звільнилася з Суспільного за власним бажанням. За її словами, вона виконала свою місію.

«У цій системі і на цьому етапі реформи я цілком себе реалізувала. На Львівському суспільному відсутнє поняття "договорняків", немає компліментарних ефірів та джинси, сформована професійна і дружня команда, яка працює згідно з журналістськими стандартами та віддана цінностям Суспільного мовника. Саме ці процеси були моєю місією і вона виконана. Наразі, я відчуваю потребу приділяти більше часу особистим зацікавленням, сім'ї, а також, втіленню у життя власних ідей та проектів. Хочу відпочити від медійної сфери. В активі залишаю лише відеопродакшен», – сказала «Детектору медіа» Уляна Антоник.

Із 2 січня буде оголошено про конкурсний відбір на посаду продюсера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Львівська регіональна дирекція», про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного мовлення.

Документи щодо участі в конкурсі прийматимуть до 16 січня 2020 року.

Вимоги до претендентів на посаду:

- вища освіта;

- знання Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», Статуту ПАТ «НСТУ», іншого законодавства в сфері телерадіомовлення та Стратегії розвитку ПАТ «НСТУ»;

- досвід роботи на керівних посадах або в сфері управлінні проектами не менше 3-х років;

- відсутність судимостей, відкритих кримінальних проваджень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів